Verhuizen? Zo pak je 't aan.

Je bent klant bij Comfort Energy voor mazout

Dan is het heel eenvoudig. Geef je nieuwe adres gewoon door bij je volgende bestelling. Neem alvast deze gegevens bij de hand: je tankinhoud, bovengronds of ondergronds en type tank (polyethyleen, metaaltank, cilindrische tank …)

Je bent klant bij Comfort Energy voor je elektriciteit of gas

Stap 1: meld je verhuis 30 dagen vooraf

Neem 30 dagen voor je verhuis contact op met Comfort Energy. Kies je op je nieuwe adres ook voor Comfort Energy? Goede beslissing. Je hoeft verder niets te doen. Beslis je om te veranderen van leverancier? Dan moet je minstens 30 dagen voor je verhuis je contract met Comfort Energy opzeggen.

Stap 2: regel de energielevering op je nieuwe adres

• Op het moment dat je de sleutel van je nieuwe woning ontvangt, vul je samen met de vorige bewoner elk een energieovernamedocument in en noteren jullie de juiste meterstanden. Onderteken allebei om elke discussie achteraf te vermijden.

• Een exemplaar voor elke partij

Eén exemplaar van het energieovernamedocument is voor jou bestemd, het andere voor de vorige bewoner. Bewaar jouw exemplaar goed.

• Een kopie voor je nieuwe energieleverancier

Bezorg je nieuwe energieleverancier een kopie van je energieovernamedocument. Kies je voor Comfort Energy? Dan kan dat via mail naar energie@comfortenergy.be, via fax op het nummer 078 153 300 of met de post naar Kempische Kaai 168, 3500 Hasselt.

Opgelet: een energieovernamedocument is géén contract.
Verhuis je naar een nieuw adres dan moet je een nieuw contract invullen en ons dit bezorgen.

Stap 3: regel de energieafrekening op je vorige adres

• Op het moment dat je de sleutel van je oude adres overhandigt, vul je samen met de nieuwe bewoner elk een energieovernamedocument in en noteren jullie de juiste meterstanden. Onderteken allebei om elke discussie achteraf te vermijden.

• Een exemplaar voor elke partij

Eén exemplaar van het energieovernamedocument is voor jou bestemd, het andere voor de vorige bewoner. Bewaar jouw exemplaar goed.

• Een kopie voor de energieleverancier

Bezorg de energieleverancier van je vorige adres een kopie van je energieovernamedocument. Was dat Comfort Energy? Dan kan dat via mail naar of energie@comfortenergie.be  via fax op het nummer 078 153 300 of met de post naar Kempische Kaai 168, 3500 Hasselt. Zo kunnen we je eindafrekening maken.

Je bent nog geen klant bij Comfort Energy

Snel werk van maken! Comfort Energy garandeert je sterke prijzen, een persoonlijke service en uiterst eenvoudige formules voor mazout, gas of elektriciteit.

Overtuigd? Start hier!

 

 

Vragen & antwoorden

De meest gestelde vragen

Over verhuizen

Energieovernamedocument

Wat is een energieovernamedocument en waar vind ik het?

Je vindt het energieovernamedocument hier. Een energieovernamedocument is een document dat je moet invullen bij een verhuis, de koop of verkoop van een woning, huur of verhuur van een woning, na een echtscheiding of een overlijden. De bedoeling is om de laatste meterstanden van het elektriciteits- of gasverbruik definitief vast te leggen. Vul het document bij voorkeur met de nieuwe bewoner/eigenaar in en onderteken ook samen. Zo voorkom je latere discussies over de meterstanden. Je kan een energieovernamedocument niet gebruiken om het energiecontract van iemand over te nemen.

 

Meterstanden

Wanneer moet ik de laatste meterstanden doorgeven?

We raden je aan om dit ten laatste 7 dagen na de effectieve verhuisdatum door te geven.

Verhuis uitgesteld

Ik heb al een verhuisaanvraag ingediend, maar mijn verhuis is nu uitgesteld. Wat nu?

Neem contact op met onze klantendienst op het nummer 078 150 700. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Nieuwbouw

Ik verhuis naar een nieuwbouw waar nog geen energiemeters zijn. Wat moet ik doen?

Dien een aansluitingsaanvraag in bij je netbeheerder. Weet je niet wie je netbeheerder is, dan kan je dit makkelijk opzoeken op www.vreg.be (voor Vlaanderen) of www.cwape.be (voor Wallonië). Zodra je je EAN-code ontvangt, kan je een contract afsluiten bij Comfort Energy.

Opgelet:

Ok