Nieuws

Vermijd een koude douche met onze automatische mazoutlevering

Springt de verwarming niet meer aan en blijft het kraantjeswater ijskoud? Dan kan het weleens zijn dat je te lang gewacht hebt om mazout te bestellen… Herkenbaar? Vertrouw dan op Comfort Energy en haar automatische mazoutleveringen om het hele jaar door zorgeloos te genieten van een lekker warm huis.

Zonder mazout vallen is nooit plezant. Maar je bent zeker niet de enige die de mazoutbestelling uit het oog verliest en al klappertandend geconfronteerd wordt met een lege mazouttank. Met onze extra service van automatische mazoutleveringen kan het gelukkig wel jouw láátste keer zijn!

Altijd een voordelige voorraad mazout

Schakel je over op een automatische levering, dan volgt Comfort Energy je mazoutvoorraad nauwgezet voor jou op. Op basis van jouw gezinssamenstelling, de energiebehoefte, je historisch verbruik én onze 50 jaar expertise weten we perfect wanneer het tijd is om een nieuwe voorraad mazout in te slaan. Zo moet je nooit meer denken aan je volgende mazoutbestelling. Daarnaast krijgen klanten die kiezen voor deze service onze voordelige 2.000-literprijs, ongeacht de hoeveelheid mazout die we leveren.

Wist je trouwens dat, als je mazouttank gemakkelijk toegankelijk is, je zelfs niet meer thuis hoeft te zijn op het moment van de levering? Onze chauffeur beschikt over alle nodige info om zonder jouw hulp te kunnen leveren.

Voorwaarden

Handig zo’n automatische levering. Dat begrijpen we helemaal. Om het ook voor onze interne opvolging en planning behapbaar te houden, koppelen we een aantal voorwaarden aan deze service. Je jaarverbruik van mazout moet minstens 2000 liter bedragen en je moet een mazouttank hebben met een capaciteit van 2500 liter of meer. Daarnaast vragen we een engagement om minstens 5 jaar klant te blijven bij Comfort Energy. Alleen zo kunnen we een optimale dienstverlening bezorgen aan al onze klanten, of ze nu gebruik maken van een automatische levering of niet.

Minder kopzorgen en altijd een voordelige prijs voor jouw mazoutbestelling? Kies dan voor onze automatische mazoutlevering en slaap op je twee (warme) oren!

Vraag jouw automatische levering aan

vrijdag, 13 mei, 2022
Meer nieuws