Update: Het Corona-virus en de gevolgen voor jouw bestelling

donderdag, 19 maart, 2020

Update: Het Corona-virus en de gevolgen voor jouw bestelling.

 

We gaan momenteel door een hectische en bizarre tijd. De olieprijzen zijn tot op een historisch laag prijsniveau gedaald en daarnaast worden we geconfronteerd met het Corona-virus en alle beperkende maatregelen die hiermee gepaard gaan.

Deze twee factoren hebben geleid tot een ongeziene toevloed aan bestellingen die door de stookoliehandelaars onmogelijk op korte termijn kunnen worden verwerkt. Ook wij hebben hierdoor een leveringsachterstand opgebouwd.

Wij willen je echter wel geruststellen: zolang de overheid het toelaat, zullen wij mazout leveren. De levering kan mogelijks even op zich laten wachten maar wij doen er alles aan om de levering zo snel mogelijk uit te voeren. Daarnaast garanderen wij je dat de prijs op datum van de bestelling te allen tijde behouden blijft.

Indien je zonder verwarming valt, willen wij je vragen het stookoliepeil te controleren. Mogelijks is er een defect aan de installatie en dan ben je niet verder geholpen met een volle tank. Wanneer het duidelijk is dat de brandstoftank leeg is zullen wij jouw levering absolute voorrang geven.

Voor de veiligheid van jezelf en voor de veiligheid van onze chauffeurs moeten we de afstandsvoorschriften strikt respecteren.

Wij houden eraan je eerst telefonisch of per SMS te verwittigen alvorens we de levering uitvoeren.

 

Wij danken je alvast voor jouw begrip.

 


Terug naar overzicht

Opgelet:

Ok