Er is maar 1 ding dat telt: “Wij gaan door totdat iedere klant zijn bestelling heeft ontvangen!”

donderdag, 9 april, 2020

Ondanks de uitdagende periode waar we doorgaan, blijven onze chauffeurs met een lach op het gezicht hun bestellingen tot bij de klant brengen. In het belang van uw veiligheid én die van onze chauffeurs, hanteren ze hiervoor uiteraard een aantal opgelegde veiligheidsmaatregelen. Hiervoor kreeg elke chauffeur van Comfort Energy een anti-Corona pakket. Dat bestaat uit een mondmasker, handschoenen en alcoholgel. De smile op het gezicht van onze chauffeurs is gelukkig ‘Corona-proof’!

Vanuit Comfort Energy nemen we uiteraard ook een aantal maatregelen zodat we de social distance tussen onze chauffeur en de klant zoveel mogelijk kunnen hanteren. In dit tijdperk is het gelukkig niet zo moeilijk om zoveel mogelijk betalingen digitaal te laten gebeuren. We kunnen hiervoor rekenen op het begrip van onze klanten, wat heel fijn is!

In de video hieronder zie je een getuigenis van een klant die blij is met de levering van zijn mazout. Dat onze chauffeurs goed bezig zijn, dat wisten we al. Fijn als dat nog eens bevestigd wordt door een tevreden klant!

 


Terug naar overzicht

Opgelet:

Ok