Nieuws

Mazout bestellen in de zomer: minder gek dan je zou denken

Een nieuwe mazoutbestelling wordt doorgaans gelinkt aan koudere temperaturen en de winter. Maar nu de zomer in aantocht is, kan het toch ook interessant zijn om je bestelling te plaatsen. Wij vertellen je graag waarom.

Waarom mazout bestellen in de zomer?

Ook in de zomerperiode hou je best je mazoutpeil in de gaten. Op warme zomerdagen lijkt dat overbodig, maar vergeet niet dat we in België wonen waardoor een koudere, regenachtige periode ook in de zomer kan voorvallen. Zo eentje waar je toch wel wat extra verwarming en dus mazout kan gebruiken. Het opvolgen van je mazoutpeil in de zomer zorgt er eveneens voor dat je in de herfstperiode, wanneer de temperaturen beginnen dalen, niet voor verrassingen komt te staan. Met een tijdige mazoutbestelling in de zomer zit je dus nooit in de kou.

Kortere levertijden

Als de temperaturen beginnen te stijgen, breekt een ‘rustigere’ periode aan voor ons. Kortom het ideale moment om een bestelling te plaatsen die vervolgens snel geleverd kan worden. Een garantie die we in de wintermaanden niet altijd kunnen geven…. Bovendien is altijd aangewezen om tijdig mazout te bestellen (ongeacht het seizoen) zodat je je mazouttank nooit volledig leeg stookt. Een lege mazouttank kan je installatie namelijk heel wat schade en kosten teweegbrengen die je met tijdige bestelling én levering eenvoudig kan vermijden.

Wil jij de voordelen ontdekken van een mazout te bestellen in de zomer? Plaats dan nu je mazoutbestelling via ons formulier op de website of via het gratis nummer 0800 15 269.

dinsdag, 23 mei, 2023
Meer nieuws